21. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mordet på Lars Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mordet på Lars Løkke
Debat Halsnæs - 09. september 2019 kl. 12:22
Af Aksel V. Jørgensen, Amtsvejen 207, 3390 Hundested
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er efterhånden blevet moderne at udtrykke sine holdninger i pressen, og nu vil jeg hermed melde mig ud af Venstre. Jeg har været med i Venstre i 70 år; først 10 år som VU'er og 30 år som aktiv i den lokale vælgerforening, kredsen og amtsdelegeret, 12 år som byrådsmedlem og de sidste 17 år som æresmedlem.

Når den lokale vælgerforening, der de sidste seks år rent ud sagt har pisset på vedtægterne og forretningsudvalg og hovedbestyrelse, på landsplan gør det samme for at få myrdet Lars Løkke, så er det ikke det Venstre jeg kan se mig selv være medlem af.

Da Anders Fogh var næstformand, rendte han ikke rundt i pressen og undsagde Uffe Ellemann. Da Lars Løkke var næstformand, rendte han ikke rundt og undsagde Anders Fogh. Medens Kristian Jensen har været næstformand, har ham og hans bagland kun luret på hvordan han kunne genere Lars Løkke og få møvet ham til side for selv at komme til.

Det er på landsmødet, man ifølge vedtægterne vælger formand og næstformand. Det er her, man anbefaler, kritiserer eller stiller modforslag, og til sidst går til afstemning. Det, der er foregået, er utilstedeligt. Man kan godt gå rundt i kredsene og anbefale nogle, man syntes skulle stille op til kampvalg, det er helt fint, men det der er foregået, er rent justitsmord.

Bliver Jakob Ellemann formand, får han svært ved at styre den hvepserede, hvis han skal spørge i Vestjylland, hvad han må sige og mene. Med Inger Støjberg på bagsmækken bliver der ikke fred. Alle i Venstre går ind for stram udlændingepolitik, men mange brød sig ikke om den hoverende atityde med fejring med lagkage og pral i pressen.

Lige siden valget i 2015 har der været krig i blå side. Godt nok ville man have Lars til statsminister, men man bakkede ikke op og førte krig mellem DF og Liberal Aliance med en masse forslag i pressen i stedet for internt i regeringen sammen med støttepartiet. I sidste halvdel af 2018 og 2019 har man skreget på valg. Når der så bliver udskrevet valg, kan man gå til valg på den siddende regering fortsætter. Det var der ingen, der ville, og så står det alle frit for at lægge sin politik frem, når man ikke kunne blive enige.

Lars luftede nu en V-S regering, og herover blev blå side skruptosset, skønt DF. havde flirtet med en S og DF regering. Lars vandt 10 mandater for sit forslag, og DF og LA tabte endnu flere. Blå side kan roligt regne med 10-12 år, inden der bliver en chance igen. Balladen lægger sig ikke foreløbig.