19. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kernevelfærden har svært ved at overleve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kernevelfærden har svært ved at overleve
Debat Halsnæs - 25. september 2018 kl. 11:42
Af Susanne Jønsson, Klokkedybet 52, Frederiksværk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange politikere taler om at vi skal bevare kernevelfærden, selvfølgelig skal vi det. Langt tilbage er der kæmpet for et system, der tog hånd om når du blev ældre og var slidt op, eller du var eller blev handicappet. Et system som blev bygget op igennem mange år.

Så er det svært at se hvordan den skal overleve med alle de besparelser, men kernevelfærden betyder måske noget andet end at tage hånd om de ældre og handicappede, for som det er nu må de ældre få opvarmet aftensmad, lidt rengøring og ellers en stresset hverdag, med et personale der er mere stresset.

De ældre har været med til at bygge velfæren op, men når de så ikke kan mere, så bliver der sparet på dem, skønt de har betalt.

Kommunen vil gerne have flere tilflyttere til, men de bliver også ældre. Det kunne måske være at tilflyttererne havde læst, hvordan det er at blive ældre i Frederiksværk, og så de bliver væk...

Der er sparet så meget på plejecentrene. Meget mere end politikerne har sagt, men det er også nemt at spare på de ældre, da de ikke kan gå på gaden med bannere ned foran rådhuset.