17. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det flyder allerede med urealistiske valgløfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det flyder allerede med urealistiske valgløfter
Debat Halsnæs - 13. marts 2017 kl. 13:26
Af Lars Stegman Byrådskandidat Venstre Halsnæs
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat

Opråb til politikerne og svar til Gitte Hemmingsen (DF):

Allerede nu, otte måneder før kommunalvalget 2017, er det begyndt at flyde med, hvad der virker som pænt urealistiske valgløfter, varm luft, samt stikken og prikken til hvad partierne har gjort og ikke gjort siden sidste valg. Det er trættende og bidrager efter min mening kun til yderligere politikerlede.

Det ville klæde samtlige partier at holde sig til, hvad de selv står for, ønsker for kommunen i fremtiden samt, hvad der reelt er økonomisk muligt. Vi politikere burde holde os fra disse "barnagtige" drillerier og fremover hæve niveauet for dansk politik.

Jeg er fuldt ud klar over, at mit eget parti ikke altid har holdt sig tilbage og nu får af samme skuffe, men et eller andet sted skal vi starte og min forhåbning er så, at det bliver i Halsnæs kommune.

Men nu til et svar på Gitte Hemmingsens (DF) læserbrev:

Gitte Hemmingsen skriver i et indlæg den 9. Marts, at DF stemte for Skolen ved Havet. DF stemte ikke for et salg til Skolen ved Havet, blot imod at sælge til højestbydende. Gitte skriver, at Venstre sagde nej til Skolen ved Havet. Venstre stemte for, at sælge til højestbydende på Vibehus Børnehave og dermed på ingen måde et nej specifikt til Skolen ved Havet.

Jeg og Venstre er klar til at samarbejde og lave brede forlig med alle partier. Det tror jeg er bedst for kommunen, men det må gøres med respekt for økonomien, som endelig er kommet på rette fode og ikke ved at kaste om sig med valgløfter, som ved gennemførelse risikerer, at kaste kommunen ud i økonomisk uføre.

Og tro nu ikke, at vi i Venstre ikke ønsker flere varme hænder. Vi har selv børn, der går i skole og børnehave samt forældre og bedsteforældre, der skal have en ordentlig pleje. Men det nytter bare ikke at bruge en masse penge, vi ikke har, for at få flere varme hænder i kort tid for derefter at måtte fyre dem igen, da der alligevel ikke var råd.

Vi tør tænke langsigtet, så næste generation ikke skal betale regningen.