11. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Socialdemokrater i Halsnæs Byråd: Råb højere!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Socialdemokrater i Halsnæs Byråd: Råb højere!
Debat Halsnæs - 04. maj 2021 kl. 09:03
Af Hans Hansen, Bjørnebakkevej 28, Frederiksværk

Det var både trist og sølle, at ikke et eneste socialdemokratisk medlem af Halsnæs Byråd - incl. vores energiske og dygtige borgmester - mødte frem ved arrangementet i Skjoldborgparken den 28.04. , hvor ca 150 borgere samledes for at markere afstand til dele af regeringens udlændingepolitik.

Det understreger desværre fornemmelsen af, at det ligger ret tungt med det efterlyste oprør i den socialdemokratiske familie. Men for hver dag der går bliver behovet stadig mere markant. Regeringens talspersoner fremstår mere og mere dumstædige og ude af stand til at inddrage moral og menneskelig anstændighed i deres verdensbillede.

At påstå, det nærmer sig det groteske, er en betydelig underdrivelse, og jeg citerer gerne de radikales kulturordfører, Zenia Stampe , når hun kort og klart noterer , at: "Regeringen har ingen skam i livet og har gjort skamløshed til det bærende princip i udlændingepolitiken. Jeg skammer mig til gengæld mere og mere over at have bragt denne regering til magten."

De stærkeste oprør kommer ofte inde fra, men det er indlysende vigtigt, at de fører sig frem med overbevisningens styrke. Derfor, socialdemokrater i Halsnæs Byråd : RÅB HØJERE !!

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?