25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nyt udvalg for udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nyt udvalg for udvikling
Debat Halsnæs - 08. september 2021 kl. 18:44
Af Lars Stegman, Kandidat til Kommunalvalget 2021 for Venstre, Gærdesangervej 3, Hundested

Hvis ikke vi udvikler, så afvikler vi!

Udvalgsmøder har været aflyst grundet ingen punkter på dagsordenen og byrådsmøder har derefter været korte af samme grund. Nogle vil give skylden på Corona, men dette skriv handler ikke om skyld, men om mere udvikling af Halsnæs.

Ovenstående er et tegn på, at der ikke sker nok og derfor foreslår jeg et nyt udvalg i Halsnæs Kommune, som kunne hedde Udvalget for udvikling, samskabelse og borgerinddragelse (USB).

Tanken med USB er, at vi udnytter de forskellige kompetencer, de folkevalgte kommunalpolitikkere besidder til at udvikle Halsnæs, i stedet for "blot" at blive brugt til at argumentere for og imod diverse sager i udvalg og til byrådsmøder. Det kan gøres i samskabelsesprojekter med de omkringliggende virksomheder, organisationer, skoler, institutioner samt borgerne i Halsnæs m.m. Alle relevante parter kan inddrages og bidrage med vigtig viden.

Jeg er politibetjent og arbejder blandt andet med at få et udviklings- og samskabelsesprojekt i gang med Københavns Politi, Forsikringsbranchen, Københavns Kommune samt Cyklistforbundet mhb. på at mindske antallet at cykeltyverier i Danmark.

Hvis udvikling kan lade sig gøre med så store spillere, kan det også lade sig gøre lokalt i Halsnæs, men det kræver at udviklingen af Halsnæs prioriteres højere end nu og det kræver at vi begynder at tænke anerledes, involverer os mere i udvikling samt inviterer mere til dialog med de kreative, iderige og innovative kræfter, der er masser af i vores dejlige Halsnæs og tro det eller ej også iblandt vores lokalpolitikkere. Skulle I mene jeg tager fejl med min sidste sætning, så er det jo den 16. november 2021 I har muligheden for at ændre på tingene...

Stemmer du til kommunalvalget i år?