12. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Når svarene blæser i vinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Når svarene blæser i vinden
Debat Halsnæs - 28. april 2021 kl. 09:03
Af Hans Hansen, Bjørnebakkevej 28, Frederiksværk

Det var symptomatisk og tilsvarende sørgeligt at læse Klaus Hækkerups lirum-larum-svar (20.04.) på Leif E. Kristensens efterlysning af socialdemokratisk eftertænksomhed i debatten om de syriske flygtninge etc. - Jeg ved ikke, hvem i partipyramiden der har forfattet dette plapre-papir , som på papegøjemaner lyder fra snart den ene så den anden socialdemokrat, som med hovedet under armen skal tage sig i agt for ikke at træde »en personlig overvejelse« ved siden af den skræmte (og skræmmende!) partilinie : den ækle populistiske højredrejning for ikke at tabe stemmer til de skingre partier, som ikke respekterer andet end deres egen selvretfærdige, bolchestribede og efter min mening i bund og grund lurvede danskhed.

Når folk virkelig er i nød, skal de naturligvis hjælpes. Men nu kan vi håndplukke nogle, som ikke længere har behov for beskyttelse . Det skrives Klaus Hækkerup med en øjensynlig indiskutabel tyrkertro på, at der aktuelt er sikre hjemegne i det fjerne Syrien. På trods af alskens internationale advarsler og legio gennemresearchet journalistisk reportage og dokumentation for , at ingen med rette kan sige god for det uforudsigelige helvede, der selvsagt lurer i en stat, hvor en indiskutabel brutal diktator holder sig ved magten ved hjælp af menneskets mørkeste kræfter. - Klaus Hækkerup og hans ligesindede må lide af en neurotisk mangel på forestillingsevne. Ellers ville de næppe kunne vågne udhvilede til nok en politisk arbejdsdag i partiets absurde ekkorum.

Og Klaus Hækkerup behøver ikke at belære os om , at der er grænser for, hvor mange flygtninge Danmark kan modtage og hjælpe. Det har vi for længst bemærket. Og det resultat er ved gud ikke noget at bryste sig af. At han så tilmed tillader sig at true med, at holdninger som Leif E. Kristensens kan resultere i, at vi slet ingen flygtninge kan tage, det udstiller vist først og fremmest , at han ikke er en mand, der finder det nyttigt at kigge ud over sin egen næsetip.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?