31. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kregmekrydset virker - men husk den lille omvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kregmekrydset virker - men husk den lille omvej
Debat Halsnæs - 21. juni 2021 kl. 17:57
Af Ole Wedel Nielsen, Gøgevænget 9, Hundested

Forventningens glæde er den største, siges det.

Siden efteråret 2020, hvor ombygningen af den forhadte Kregmerundkørsel gik i gang, er vi nok mange daglige brugere, der har set frem til den dag, hvor det nye flotte lyskryds skulle tages i brug.

Inden da kunne man om eftermiddagen fra Frederikssundsiden opleve køer, der næsten strakte sig helt ud til Vossevang kro. Det tog ofte længere tid at komme gennem rundkørslen end hele turen fra arbejdsplads og hjem ville have taget uden kø. Ligeledes kunne man om morgenen opleve kø helt op forbi svømmehallen eller endnu længere. Ikke så mærkeligt at mange valgte at benytte Strandvejen til delvis at slippe uden om køen til gene for beboerne langs den vej. Nu kan de også slippe for den ekstra trafik, tillykke med det. Og også et stort tillykke til os alle sammen. Trafikanter, kommune og Vejdirektoratet.

Et fantastisk flot resultat. Både visuelt og udførelse. Det har virkelig hjulpet og bragt ventetiden ned til få minutter. Men et par dråber malurt er der desværre i bægeret. Når bilisterne har passeret lyskrydset, så hold bane og flet ind ved sammemfletningen. Jeg har oplevet at nogle bilister absolut skal mase sig ind i inderbanen inden og det nedsætter afviklingen af trafikken. Vejdirektoratet(VD) kommer med nogle rigtig gode betragtninger.

Når folk skal ud fra Netto eller Cirkle K og skal ud på vejen, særligt mod Hillerød, kan det være ret vanskeligt at komme ud. Hvis da ikke venlige medtrafikanter ”lukker dem ud”. Det giver desværre kø, når man stopper trafikafviklingen fra lyskrydset. Så jeg vil som VD opfordre bilister til at bruge Kappelhøjvej og køre ind på Hillerødvej via lyskrydset. Det er en lille omvej for den enkelte trafikant men en kæmpe hjælp for afviklingen af trafikken, særligt i myldretiden. Det vil uden tvivl gavne os alle sammen.

Så endnu engang: Tillykke til Halsnæs med det nye kryds. Lad os nu bruge det med omtanke og sund fornuft. Så kan vi snart råbe et trefoldigt hurra

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?