31. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hunde på stranden og ulovlig parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hunde på stranden og ulovlig parkering
Debat Halsnæs - 22. juni 2021 kl. 17:24
Af Hugo Blomquist, Solhøjpark 4, Farum

Liseleje strand er en såkaldt Blå Flag strand og dermed er hunde forbudt på stranden i sommerperioden.

Som lovlydig borger efterlader jeg min hund, som ellers elsker vand og badning, hjemme i haven, når jeg tager til stranden, blot for at konstatere at der fortsat er mange hunde på stranden, f. eks. sidste fredag og lørdag.
Det nytter jo ikke at vedtage nogle love som man ikke har mulighed for at håndhæve, til gavn for dem som ikke overholder dem og til skade for dem som gør det.

Ifølge den meget venlige og søde livredder, som jeg havde en god snak med, så er det politiet som skal sørge for at loven overholdes, men det hjælper jo ikke så meget, når de i forvejen er underbemandet og har andre opgaver som prioriteres højere.

Det burde være rimelig at forlange at kommunen anmoder politiet at foretage nogle "razziaer" på stranden og uddele nogle bøder til skræk og advarsel.

Med hensyn til parkering er forholdene i weekenden kaotiske. Der bliver parkeret hensynsløst i begge sider af vejene og de skaber kaos når de biler som er på vej ind ikke kan komme forbi dem som er på vej ud.

Ydermere bliver pladsen brugt til overnatning af store campere, både udenlandske og danske som holder med solsejl og fylder det, der svarer til 2-3 almindelige bilpladser. De skaber desuden kaos, når de ikke kan komme ud pga. ulovligt parkerede biler. Her burde politiet også vise sig og uddele bøder. Jeg tør slet ikke tænke på hvad der kan ske i tilfælde af brand i plantagen eller pludselig behov for adgang af redningskøretøjer.

Der parkeres også i begge sider af Liselejevejen, oveni cykelsporet, så cyklister, inklusive små børn er tvunget til at svinge ud på kørebanen med stor fare for sig selv.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?