25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Højbjerg og andre naturområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Højbjerg og andre naturområder
Debat Halsnæs - 03. september 2021 kl. 13:29
Af Kirsten Møller, Nygade 7, Hundested

Kære politikere.
En vigtig årsag til at mange er så glade og tilfredse med at bo her i Hundested - og for øvrigt resten af Halsnæs - er, at vi næsten alle er tæt på skøn natur: Strande, skove, lyngbakker etc. Det er også tydeligt, at den bynære natur flittigt bliver brugt. Gå en eftermiddagstur i for eksempel Mellemrummet, Højbjerg, langs Fyrrenæs ved Lynæs, ved Spodsbjerg, Store Karlsminde eller i Ullerup Skov, og du vil møde mange andre borgere samt turister, der tager en pause i den livgivende natur. Det er tydeligt, at det er sundt og hyggeligt for os alle.

Når nogen har i tankerne at bebygge det skønne Højbjerg-område, vil jeg pege på, at en bynær mark vil være mere relevant. På den måde kan vi bevare Højbjerg som rekreativt naturområde! Hvis først det besluttes i byrådet, at det skal sælges og bebygges, er det for al fremtid tabt! Det er vores generation, der skal passe på og bevare!

Det vil også være skønt med en bevarelse af Højbjerg for de mange, der bor op til området sammen med alle andre naturglade. Råb op! Mens der er tid.

Stemmer du til kommunalvalget i år?