1. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Flere betalingsautomater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Flere betalingsautomater
Debat Halsnæs - 21. juni 2021 kl. 09:08
Af Steen Lindblad, Frederikssundsvej 1, Frederiksværk, KV21-kandidat for Socialdemokratiet Halsnæs

Mere betalingsparkering i Hundested by, nu vil Meny og Fakta også lave deres parkeringsarealer om til betalingszone, så man fremover som kunde skal betale imens man handler ind.

Det er jo nærmest absurd og utilfredsstillende, at jeg læser dette som borger, at man vil indføre flere steder med betalingsparkering i Hundested.
Først var det på havnen, nu er der pludselig flere, som tilslutter sig dette.
Vi skal holde på de lokale handlende og ikke mindst turisterne, som er med til at bidrage til området i Hundested, og ikke skubbe dem væk.

Vi snakker så meget om, at vi skal støtte op omkring vores erhvervsdrivende i lokalområdet, for at de ikke risikerer at skulle lukke eller i værste fald flytter fra byen. Jeg synes, det er en sørgelig tendens, som tegner sig allerede nu i Hundested byområde. Havnen startede med at indføre betaling 1.maj for at man kunne benytte deres område til parkering. Nu følger så både Meny og Fakta også med på denne bølge, som så også vil ramme dem, som skal afhente sin medicin på Apoteket, der jo som bekendt ligger inde i Meny.

Måske ender vi op med, at alle steder, hvor der er et privat område ved butikkerne, pludselig bliver til betalingsparkering for at kunne handle - om det er Matas, tøjbutikkerne eller ja selv bageren. Vi skal forsat have gratis parkering i Hundested, dette gør også at vi giver kunderne mulighed for at blive lidt længere i byen og for eksempel gå på en af byens caféer eller restauranter, således at disse forretninger også får gavn af kunderne.

Er det virkelig sådan vi ønsker at Hundested by skal promovere sig frem over?

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?