17. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Fejlbehæftet sagsbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Fejlbehæftet sagsbehandling
Debat Halsnæs - 28. september 2021 kl. 09:08
Af Lise Cross, Strandager, Liseleje

Kære borgmester Steffen Jensen
Tak for at du giver mulighed for at skatteborgere og husejere i Halsnæs Kommune kan møde dig; i denne måned henholdsvis på Rådhuset d. 16.september og påfølgende i Gjethuset d. 20.september.

Du er en dygtig og omsorgsfuld, og heldigvis også humoristisk, borgmester.

Men kære Steffen Jensen, skulle du ikke sætte dig ned en lang eftermiddag sammen med din kommunaldirektør og få gennemdrøftet kvaliteten af jeres administration.

Hvorfor skal vi igen og igen læse om fejlbehæftet sagsbehandling, om mega huse i Asserbo, om ridehal ved Slettebjerggård og om de uafsluttede Svend Petersen sager.

Med relation til sidstnævnte, så beklagede et medlem fra Venstre ved mødet på Rådhuset d.16.9., at han ikke havde været i stand til at træffe en beslutning om udvidelse af campingpladsen, før han FRA ANDEN SIDE fik uddybende, korrekte oplysninger.

Hvordan kan du, og vi, føle os trygge ved den kommunale sagsbehandling? Hvorfor søger de ansatte i administrationen ikke hjælp, fra f.eks.diverse statslige styrelser, når de skal behandle overraskende ukendte områder? Vort samfund er fyldt med styrelser indenfor landbrug, miljø, fødevarer, fiskeri, osv.osv. Hvis noget er ukendt, så søg om hjælp til at få indsigt og forståelse.

Der er ingen gode grunde til igen og igen at møde et: "Vi har fejlbehandlet, og vi beklager".

Der er derimod gode grunde til at opfordre kommunale sagsbehandlere til at sætte sig ind i de sager, de bliver præsenteret for, og dermed sikre, at du, Steffen Jensen, og de andre politikere sammen kan træffe kloge beslutninger.

Rejser du til udlandet i år?