21. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Digital borgerinddragelse i Halsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Digital borgerinddragelse i Halsnæs
Debat Halsnæs - 15. september 2021 kl. 09:43
Af Nanna Høyrup Andersen, Kirkebakken i Hundested, og Mariane Lunden Jakobsen, Tværvej i Hundested, medlemmer af Alternativet Halsnæs

Næste uge, den 20. og 21. september er der to begivenheder, som kommer os alle i kommunen ret meget ved. Det ene arrangement er et borgermøde i Gjethuset om næste budget. Det andet er en visionsdag for udvikling af Hundested By.

Men det kniber med at få kommunikeret det ud på de kanaler der efterhånden findes på de sociale medier. Kommunens egen Facebookside har ikke haft opslag om det. Det undrer os, i og med så meget dialog foregår netop der på Facebook.

Et forslag til en mere borgerinddragende tilgang er også, at man optager og livestreamer fra begge dage, sådan at folk der af den ene eller anden grund, ikke kan være med fysisk, har den mulighed. Ærligt talt, så er det jo også bare både nutid og fremtid, at benytte teknologien i højere grad, når der kommunikeres. Det øger dialog, demokrati og borgerinddragelse.

Det håber vi fra Alternativet Halsnæs, at kommunen vil tage til sig, så vi kan få endnu flere borgere til at engagere sig og komme med gode input til vores kommunes fremtid.

Synes du, at kommunen er der for dig?