18. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks Ældreparti eller?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks Ældreparti eller?
Debat Halsnæs - 13. september 2019 kl. 15:43
Af Tommy Frøslev (S), Næstformand Udvalget for Ældre og Handicappede

Dansk Folkeparti bryster sig ofte over at være det parti, der er de ældre borgeres stemme i dansk politik.

Forundringen var derfor stor, da Dansk Folkeparti som eneste parti stemte imod at give en bevilling til genopretning af økonomien på Arresøparken Plejecenter.

Administrationen i Halsnæs kommune har sammen med ledelse og medarbejdere på Arresøparken udarbejdet en plan for, hvordan man kan stabilisere hverdagen for såvel beboere som medarbejdere på plejecenteret.

Der bliver fra Dansk Folkeparti fremført, at en af årsagerne til, at man ikke kan stemme for forslaget er, at man i planen ansætter sygeplejersker fremfor social- og sundhedsassistenter. Faktum er, at det ikke har været muligt at tiltrække det ønskede antal social- og sundhedsassistenter. Da dette ikke har været muligt, så indbefatter planen, at man i stedet ansætter sygeplejersker, som er en faggruppe med et højere uddannelsesniveau og dermed giver mulighed for et fagligt kompetenceløft.

Da jeg i byrådssalen undrede mig over, at DF ikke kunne stemme for denne økonomiske tillægsbevilling til Arresøparken følte jeg mig nødsaget til at spørge om, hvordan man i DF så ville løse de akutte udfordringer på plejecenteret.

Dette spørgsmål kom der dog ikke svar på.

Jeg kan glæde mig over, at alle i salen bortset fra DF´s to medlemmer stemte for en økonomisk tillægsbevilling til Arresøparken, så beboere og medarbejdere får mulighed for at få en roligere og bedre hverdag.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?