25. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældrestyrken kom godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældrestyrken kom godt fra start
Debat Halsnæs - 02. oktober 2019 kl. 15:59
Af Jørgen Tved, Skansevej 30 B. Hundested
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det første møde i Ældrestyrken, bekræfter hvad vi havde på fornemmelsen, at der er behov for et forum hvor vi kan diskutere de mange problemer vi møder i vores hverdag. Vi var 30, som fik et oplæg fra Trine Torp fra SF. Et af de spørgsmål som blev rejst var den såkaldte Ghettolov, som Trine erkendte, at hun ikke var tilstrækkelig inde i. Ingen kan som bekendt vide alt. På Ældrestyrkens kommende møde d. 8. oktober, har vi så allieret os med Herdis Jacobsen fra Helsingør. Herdis er tidligere socialrådgiver, nu pensionist, men har sat sig godt ind i konsekvenserne af Ghettoloven, som også har ramt Helsingør.

Jeg havde en anden oplevelse på mødet. En af de ældre borger i Vinderød trak mig til side: Vil du høre på mig i 2 minutter? Problemet er, at den bus som tidligere har betjent det store område, med et Plejehjem. Ældre boliger. Boligfællesskab m.m. i Vinderød. Den er nu skåret væk. Hvis du vidste hvor meget det nu koster mig, at få købt daglig varerne hjem. Det kan min økonomi slet ikke holde til.

Jeg kan naturligvis ikke løse de ældres transportproblemer i Vinderød. Men jeg håber, at jeg med disse linjer, kan "råbe" vore politiker op, så de, der ikke har bil og som har sat cyklen i stald, igen kan komme fra Vinderød til byen og handle ind.

Har debatten om sexisme taget overhånd?