18. september 2020
debat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgløfter og valgflæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgløfter og valgflæsk

DEBAT af Mogens Nørgaard Olesen, Frederiksværk

Debat Halsnæs Avis - 20. januar 2020 kl. 09:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forud for valget i juni 2019 hørte vi fra både Venstre og Socialdemokratiet, at hvis deres fremtrædende trafikpolitikere bare fik vore stemmer, så skulle de nok sørge for, at Hillerødmotorvejen og Frederikssundsmotorvejen blev bygget færdig.

Det er masser af gange påvist, at der spildes oceaner af både tid og penge, fordi disse to motorveje aldrig er blevet færdiggjort. Desuden sker der desværre ikke sjældent voldsomme ulykker på Hillerødmotorvejens forlængelse, og vi var vist mange, som havde håbet på, at der omsider ville komme handling bag de mange valgløfter.

Men måske var valgløfterne bare valgflæsk. Det ser i hvert fald sådan ud.
Hillerødmotorvejens forlængelse skulle have været færdiggjort allerede i 1980. Der er lavet adskillige undersøgelser af noget, man vidste i forvejen, og intet yderligere sker. Der er dannet en nordsjællandsk trafikmafia, bestående af politikere, men hvad laver den?
Den nye trafikminister skrottede den tidligere regerings planer vedr. infrastruktur.

Ak, ja. Men hvilke planer har så den nye regering? Og hvor er den opposition, der ville være aktiv? Alt er lutter tavshed. Men ulykkerne sker, og tiden og pengene spildes fortsat. Det er trist, at valgløfter straks efter et valg åbenbares som valgflæsk og tom snak.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?