18. september 2020
Regitze Engelhardt Jørgensen, student fra Frederiksværk Gymnasium i 2007
Regitze Engelhardt Jørgensen, student fra Frederiksværk Gymnasium i 2007
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støtte til børns og unges fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støtte til børns og unges fællesskaber

DEBAT af Regitze Engelhardt Jørgensen, Halsnæs, kandidat til valg til Tryghedsgruppen

Debat Halsnæs Avis - 21. januar 2020 kl. 19:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du forsikring i Tryg eller Alka, så kan du nu du stemme på mig, en tidligere elev fra Frederiksværk Gymnasium og HF, til TryghedsGruppens repræsentantskab. Jeg vil arbejde for flere støttekroner til sunde fællesskaber for børn og unge.

Hver femte år kan personer med forsikring i Tryg eller Alka demokratisk beslutte, hvem der skal repræsentere dem i TryghedsGruppens repræsentantskab. Repræsentantskabet er blandt andet med til at vælge TryghedsGruppens bestyrelse og godkende størrelse og temaer for TrygFondens uddelinger og almennyttige arbejde.

Netop dét ligger mig meget på sinde. Jeg vil arbejde for flere kroner til TrygFonden, som skal investeres i sunde fællesskaber for børn og unge. Fællesskaber, hvor de kan lære om ansvarlighed og rummelighed, at være kreative, begå fejl og at arbejde sammen på tværs af fagligheder og kultur. Det går jeg til valg på.

Visionen stammer fra mit eget ungdomsliv, hvor jeg havde svært ved at finde et fællesskab at være tilpas i. På trods af et stort netværk manglede dét fællesskab, hvor jeg passede ind og kunne udvikle mig og vokse. Det kom først i starten af mine 20ere og har haft stor betydning: Her fik jeg en ny bekendtskabskreds, som fx hev mig med til at lave frivillig musikfestival - og det er netop et eksempel på et sundt fællesskab, hvor man er med til at bygge et projekt op og vokse som menneske.

Desuden mener jeg, at det er vigtigt med diversitet i repræsentantskabet. Der er brug for flere yngre kræfter, der kan udfordre de ældre, så der kan komme en bedre balance, og de 1,3 millioner medlemmer spejles bedre.
Jeg er én ud af 70 kandidater, der opstiller i Region Hovedstaden. Du kan stemme i perioden 20. januar til 7. februar 2020. Det kræver, at du er forsikringstager i Tryg eller Alka.

Du kan afgive din stemme på fire måder

1. Du kan stemme ved at klikke på det link, du får tilsendt i e-Boks, hvis du har valgt at modtage digital post fra TryghedsGruppen i din e-Boks.
2. Du kan stemme digitalt på Trygs hjemmeside ved hjælp af en kode, der står i dit brev.
3. Du kan benytte den stemmeseddel, der er vedlagt brevet fra Tryg.
4. Endelig kan du på TryghedsGruppens hjemmeside logge ind i afstemningssystemet ved hjælpe af Nem-Id. Hvis du oplever udfordringer med at afgive din stemme kan du ringe til TryghedsGruppen valgcenter i afstemningsperioden på tlf. 70 10 42 42.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?