4. december 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råd til kultur og sikker trafik i bugnende budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råd til kultur og sikker trafik i bugnende budget

DEBAT af Mogens Nørgaard Olesen, Frederiksværk

Debat Halsnæs Avis - 11. september 2020 kl. 07:39

I den sidste tid har vi i flere aviser kunnet læse, at der på budgettet for 2021 er rigeligt med penge. Så nu skal der investeres store summer i en ny svømmehal, andre anlægsprojekter og velfærd. Det lyder jo ganske fornøjeligt. Derfor kunne man jo også håbe på, at nogle af de oversete områder også kunne blive tilgodeset.

Her tænker jeg på Kulturelt samråd. For få år siden blev det kommunale tilskud halveret, og det var et problem for det lokale kulturliv. Nu har man chancen for at genoprette tilskuddet til Kulturelt samråd. Så det bør man straks gøre.

Og så er der alle de uheldige vejforhold, hvor bløde trafikanter og bilister skal sno sig uden om pullerter, der er opsat i strid med gældende regler og alle de andre uheldige vejproblemer. Nu må der være penge til at fjerne disse livsfarlige og tåbelige forhindringer og til at anlægge cykelstier. Begynd med Haldvejen, Hågendrupvejen og Nyvej.
Lad os straks se lidt fornuftig handling på disse områder.

Pengene er der jo! Budgettet bugner.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?