28. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen lig for en cykelsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen lig for en cykelsti

DEBAT af Rune Jørgensen, Vinderød Enghavevej, Frederiksværk

Debat Halsnæs Avis - 06. august 2020 kl. 19:02

I sidste uge kunne jeg læse gennem TV2, at vores borgmester Steffen Jensen på baggrund af nogle bilulykker på Hillerødmotorvejen, gjorde opmærksom på vigtigheden af, at få forlænget den, så vi må den måde forhåbentlig vil kunne mindske antallet af uheld.

Det er ligeledes alment kendt, at en sådan forlængelse højst sandsynligt vil kunne fremme erhvervslivet samt at potentielt kapitalestærke københavner vil søge et sted i f.eks. Halsnæs Kommune som deres nye hjem. Kampen er vigtig at tage, derfor anerkendelse fra min side i forhold til borgmesteren.

Hvis borgmesteren så kigger i eget “bed”, forbliver han og andre byrådsmedlemmer desværre tavse omkring kommunens cykelstier, især med fokus på ordentlige stier til vores børns skoler. Det er tæt på magi, at ingen så vidt jeg ved, er kommet til skade på en cykeltur på en af vores “cykelstier”, som vores mangelfulde markering i asfalten, skal minde os om.

Frygten er selvfølgelig for alle, der deler en lignende holdning, at først når der kommer en ulykke bliver det en øjenåbner for politikerne.

Gennem dette skriv er det mit klare håb, at vi kan skabe rettidig omhu omkring emnet på en respektfuld måde til gavn for børnenes sikkerhed.

Har debatten om sexisme taget overhånd?