22. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enig i behov for motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enig i behov for motorvej

DEBAT af Rasmus Stoklund, medlem af Folketinget, Socialdemokratiet

Debat Halsnæs Avis - 05. oktober 2020 kl. 17:34

Svar til folketingsmedlem Hans Andersen (V): Det klinger noget hult, når Hans Andersen (V) kritiserer Socialdemokratiet for nøl i forhold til Hillerødmotorvejen. Hans Andersens eget parti sad i regering i fire år uden, at der skete noget som helst på området. Den socialdemokratiske regering har siddet halvandet år, og nu forventes det, at alle udfordringer er løst med et trylleslag. Sådan fungerer det ikke og som bekendt er mange planer blevet udskudt fordi coronakrisen skulle håndteres.

Hans Andersen ved udmærket, at han og jeg er helt enige om behovet for en forlængelse af Hillerødmotorvejen. Alt for mange pendlere bruger store dele af deres hverdage i kø, og det giver ikke mening, hverken på det personlige eller det samfundsøkonomiske plan. Det skal der selvfølgelig handles på.

Der vil – som Hans Andersen ved – relativt snart blive indkaldt til forhandlinger om en ny infrastrukturplan for Danmark, som den man lavede i 2009. Vores mål er en bred, tværpolitisk aftale, og her er det Hans og min opgave at sørge for, at Hillerødmotorvejens forlængelse er med i prioriteringen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?