22. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En god bredbåndsforbindelse til alle i Halsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En god bredbåndsforbindelse til alle i Halsnæs

DEBAT af Hans Andersen MF (V), beskæftigelsesordfører, valgt i Nordsjællands Storkreds og Michael Thomsen, borgmesterkandidat (V) Halsnæs byråd

Debat Halsnæs Avis - 05. september 2020 kl. 07:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den digitale infrastruktur er altafgørende. En god bredbåndsforbindelse får ganske enkelt Danmark til at hænge bedre sammen. Behovet er stort, og vi befinder os i en tid, hvor en solid bredbåndsforbindelse er alfa omega. Især nu med mange flere danskere der arbejder hjemme, og fordi vi generelt bliver mere og mere digitaliseret. En god bredbåndsforbindelse er lig med tilfredshed og vækst.

Det ser Socialdemokratiet åbenbart stort på, da de endnu engang forsøger at sløjfe bredbåndspuljen i deres finanslovsforslag. Det kan Venstre overhovedet ikke gå med til. Vi vil gøre alt for, at bredbåndspuljen ikke blot fortsætter, men ser også meget gerne, at den bliver forøget til 150 mio. kr. i 2021.

Socialdemokratiet gik til valg på et Danmark i bedre balance. Ved at sløjfe bredbåndspuljen bidrager de til det præcis modsatte. Der er desværre stadig områder, hvor forbindelsen halter. Eksempelvis i Halsnæs Kommune, hvor 82 % oplever en bredbåndsforbindelse med store udsving. Det besværliggør hverdagen for mange hjemmearbejdende lønmodtagere og virksomheder. Der er altså stadig hårdt brug for bredbåndspuljen også i Nordsjælland.

Så vil nogle måske spørge, jamen hvorfor er der brug for bredbåndspuljen, når 5G-netværket er på trapperne? Fordi tiden mere end nogensinde efterspørger en god og hurtig forbindelse både i hjemmet og på farten. De to er hinandens supplement og ikke modsætninger.

Venstre sikrede i sin tid Danmarkshistoriens første bredbåndspulje. Det har blandt andet betydet at flere nordsjællandske husstande har fået en bedre og hurtigere dækning. Det giver ingen mening at stoppe mens legen er god, da alle fortjener et lynhurtigt internet. Vi skal have alle borgere i Halsnæs Kommune med

Har debatten om sexisme taget overhånd?