14. oktober 2019
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre foreslår byrådsmøde i Vejby Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre foreslår byrådsmøde i Vejby Forsamlingshus
Debat Gribskov - 11. april 2018 kl. 09:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Venstre er meget enige med borgmester Anders Gerner Frost i hans ønske om at arbejde på nye måder i byrådsarbejdet og har i forlængelse heraf fremsendt nedenstående til borgmesteren med håbet om, at de øvrige partier vil bakke op om, at første decentrale byrådsmøde afholdes i Vejby - meget gerne med beskrevne temamøde:

Byrådet har flere gange drøftet ønsket om at afholde nogle af årets byrådsmøder i lokalområderne.

Det, synes vi i Venstre, er en god ide, og vi har hver gang været positive herfor.

På denne baggrund ønsker vi i henhold til vores initiativret at få en sag på første møde i byrådet, hvor vi beslutter, at byrådets møde i maj/juni måned afholdes i Vejby.

Vejby er et kommende vækstområde med muligheden for mange nye boliger og dermed mange nye borgere. Vejby Idrætsforening har et forslag om udbygning af idrætsfaciliteterne i byen.

Vi foreslår, at der forud for byrådsmødet afholdes et lille temamøde med repræsentanter fra idrætslivet, hvor foreningen så kunne præsentere projektet for byrådet.

Endvidere kunne vi anbefale, at formanden for lokalrådet også inviteres for at fortælle lidt om Vejby og ikke mindst forsamlingshusets historie, som må være et af de ældste forsamlingshuse i vores kommune.

På samme måde ønsker vi, at byrådets novembermøde afholdes i Gilleleje på Gilbjergskolen, Parkvej afdeling. Her kunne også afholdes et lille temamøde med orientering om skoleprojektet, ligesom Gilleleje Boldklub kunne inviteres til at fortælle om deres syn på behovet for idrætsfaciliteter i området.

Vi ser frem til at drøfte ovenstående på førstkommende byrådsmøde.

Birgit Roswall
Gruppeformand
Venstre