15. november 2018
Fagligheden er i top på Helsinge Realskole. Foto: Britt Nielsen
Fagligheden er i top på Helsinge Realskole. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykke til og med realskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykke til og med realskolen
Debat Gribskov - 31. januar 2018 kl. 11:50
Af Jesper Behrensdorff og Trine Egetved Byrådsmedlemmer Det Konservative Folkeparti
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra Konservativ side vil vi gerne ønske Helsinge Realskole tillykke med den flotte placering som nr. 1 i landet for 2. år i træk. Skolen er den skole i landet som formår at løfte børnenes karakter mest i forhold til den socialøkonomiske baggrund børnene kommer med. Målingen er lavet af Cepos.

Vi er stolte af, at der ligger en så god skole i vores kommune. En skole, som med gode grundværdier og med fokus på faglighed, struktur, traditioner og faste rammer, formår at lægge sig helt i top i gentagne målinger. Og fra højeste sted har man været forbi for at se på, hvad det er skolen kan.

Skolen arbejder ikke med rullende skolestart, aldersintegreret undervisning, ekstra lange skoledage osv. Men derimod med genkendelighed og faste rammer. Og det lader til at rigtig mange børn trives med det og bliver fagligt meget dygtige.

Vi håber, at kommunen også vil se lidt på, hvad det er der lykkes så godt på Helsinge Realskole og begynde at arbejde mere med samme principper i vores folkeskoler i det omfang det kan lade sig gøre.

Stort tillykke til Helsinge Realskole og til Gribskov Kommune. Det er sjældent vi kan prale med, at aktiviteter, der foregår indenfor kommunes grænser ender på en førsteplads.