25. juni 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ramløse skole skal være selvstændig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ramløse skole skal være selvstændig
Debat Gribskov - 21. januar 2019 kl. 10:00
Af Trine Egetved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlem af Børne - og Familieudvalget

Det Konservative Folkeparti

På næste møde i Børne- og Famile udvalget skal vi tale om muligheden for at gøre Ramløse skole til en selvstændig skole - permanent!

Det glæder os i Det Konservative Folkeparti, at dette nu kommer på dagsordenen. Vi stod i spidsen for opstarten af selvstændiggørelsen i 2017, og vi håber, at der nu samles flertal til, at vi gør ordningen permanent, så der kan blive helt ro om skolens konstruktion i Ramløse.

Vi kan på undersøgelserne se, at Ramløse skole har været fravalgt pga. den centraliserede ledelse og den rullende skolestart. Det er der nu gjort op med, og selv om det desværre ikke er nævnt i sagen, så benytter en større procentdel af de mindste børn nu den lokale skole i Ramløse, end vi så under den gamle konstruktion, hvor skolen var en del af Nordstjerneskolen.

Den lokale skole er vigtig for et lille samfund som Ramløse, og mit håb er, at endnu flere lokale børn vil benytte den lokale skole, så den igen bliver det naturlige valg, når man bor i Ramløse. Det tror jeg på vil være tilfældet, hvis skolen bliver permanent selvstændig og derfor vil Det Konservative Folkeparti stemme ja til forslaget om en permanent selvstændiggørelse på tirsdag!