19. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplaner fra Frilandsmuseet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplaner fra Frilandsmuseet
Debat Gribskov - 14. december 2018 kl. 12:42
Af Kjell Nilsson Skovduevej 12 Dronningmølle
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad os kalde på lidt besindelse her! Vi er alle interesserede i god mobildækning og lur mig, om TDC kan finde på at anmode om tilladelse til at sætte unødvendige master op i dyre by-områder - så dumme er de altså heller ikke i TDC. Hvorfor er der ingen, der siger, at vi vil forvente, at der plantes til omkring masten og »kassen«, så området bliver pænt at se på? Japanske Kirsebær og paradisæbletræer der kan skjule installationerne i øjenhøjde? Det vil da være en gevinst for vores bymidte i forhold til i dag?

arrow Læs også: Ny kvindelig kommunal- direktør skød med skarpt

Gilleleje Jens Erik Petersens interesse for Dronningmølle er hjertevarmende og forsvaret for de ældgamle lokalplaner, der er lavet før mobiltelefon og mobilnet var opfundet, der skal bevares for enhver pris, er en pris fra Frilandsmuseet værdigt!

Funderingerne over TDC primære motiver er da også særdeles relevante - alle andre aktieselskaber tænker jo kun på at maksimere skattebetalinger til samfundet fra det overskud, som skal være så lille som muligt af hensyn til forbrugerne, eller hvad?

Jeg græder krokodilletårer! Lad os dog stå sammen om, at installationen skal laves med pæn beplantning, så det nuværende rædsomme Lokalbane område bliver pænt for os beboer og besøgende!