19. oktober 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor lukke skole der fungerer godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor lukke skole der fungerer godt
Debat Gribskov - 27. oktober 2017 kl. 09:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Charlotte Porsing
Rønne Alle 8

Gilleleje

Jeg blev meget overrasket, da jeg fornylig fandt ud af, at politikerne planlægger at lukke Rostgårdsvej.

Vi er som almindelige forældre slet ikke blevet spurgt eller har ået information om lukningen. Jeg har haft en søn på Rostgårdsvej, og ser frem til at mine to mindste børn også skal gå der. På Rostgårdsvej er der dygtige lærere, som skaber et godt ungemiljø, som de unge er meget glade for. Det har også stor betydning, at de i 7.klasse kan starte på "en frisk" på lige vilkår, både dem der kommer fra Parkvej og fra Blistrup Skole.

Det, at skolen ligger i midtbyen, er rigtig godt og det giver liv i byen. Lærerne og de unge kan let bruge byens faciliteter i undervisningen for eksempel havnen, stranden og ikke mindst det fantastiske nye bibliotek i kulturhavnen.

Samtidig er der også kort til Remisen, hvor de unge kan være efter skoletid.

Rostgårdsvej ligger lige ved siden af trinbrættet og anden offentlig transport, som er vigtigt for de mange elever der kommer fra Blistrup, Smidstrup og andre steder uden for Gilleleje.

Jeg hører ingen gode argumenter for at lukke Rostgårdsvej, men rigtig mange forældre, der fortæller positive historie fra udskolingen på Rostgårdsvej. Politikerne har tilsyneladende heller ikke nogle gode argumenter, så hvorfor gør man noget som hverken elever, medarbejdere eller forældre ønsker?

Bak op om facebooksiden "nu gælder det rostgårdsvej" og skriv under på