25. februar 2020
Erhvervsforeningens og lokalrådets arbejde underkendes af de butiksindehavere, som klager over festlighederne i Hovedgaden under Musik i Lejet. Foto: Karl Erik Frederiksen
Erhvervsforeningens og lokalrådets arbejde underkendes af de butiksindehavere, som klager over festlighederne i Hovedgaden under Musik i Lejet. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hetz frem for samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hetz frem for samarbejde
Debat Gribskov - 16. august 2019 kl. 12:42
Af Mette Tolstrup Wadstedsvej 1 Tisvildeleje
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommentar til åbent brev fra 17 butikker i Tisvildeleje (»Vores kunder forsvinder« m.fl. Frederiksborg Amts Avis 25. august og sn.dk »Butikker siger stop: Vi vil ikke være med længere«):

Kritikken hagler igen ned over Musik i Lejet fra dem, som selv er med til at skabe problemerne.

Jeg synes, det er under al kritik, at det fåtal, som i et samlet skriv til Gribskov Kommune klager over for meget "druk" i Hovedgaden under Musik i Lejet, som selv er erhvervsdrivende og som selv holder "fester" før Mil åbner, som klager.

Og det er respektløst, at de underkender erhvervsforeningen og lokalrådet arbejde, hvor samarbejdet med Musik i Lejet er. Alle erhverv har mulighed for at melde sig ind i erhvervsforeningen. Underskriverne burde involvere sig i erhvervsforeningens arbejde i stedet for at melde sig ud og skabe sin egen kritikker gruppe.

Når al kritik ikke imødekommes, kalder man det for "ikke" at samarbejde. Jeg ser det som mangel af respekt for de foreninger, som varetager disse opgaver og som skaber samarbejdet mellem foreningerne og Musik i Lejet og de kompromiser, de kommet frem til.

Jeg mener ikke, at det længere er en kritik, men en hetz fra et hardcore mindretal som er i Tisvilde.