19. marts 2019
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæstehuset bør blive bevaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæstehuset bør blive bevaret
Debat Gribskov - 12. juni 2018 kl. 11:16
Af Nicklas Thomas Soelberg, Saxenkolvej 2, Vejby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Vi er alt for mange forældre med børn i Gribskov dagpleje, som stiller os helt uforstående over, at politikerne på baggrund af besparelser vil lukke Gæstehuset.

Lukningen af Gæstehuset vil påvirke kvaliteten af dagtilbuddet i Gribskov Kommune. Lukningen af Gæstehuset medfører, at vores børn ikke vil kunne blive passet af samme personale i Gæstehuset samt med sine venner.

Størsteparten af os har netop valgt dagplejepasning, fordi vi ønsker, at vores børn kunne blive passet i et trygt og lille miljø. Ydermere er vi ikke interesseret i, at vores børn skal forholde sig til mange forskellige hjem ved en dagplejers fravær.

Et opråb til både bedsteforældre samt forældre med børnebørn og børn i Gribskov dagpleje, at disse besparelser må og kan findes på andre måder i Gribskov Kommune. I sidste ende er det vores børn, som lider under disse besparelser.

Vi opfordrer på vegne af alle børn i Gribskovs dagpleje, at Gæstehuset bevares. Der må findes nogle ansvarlige, samvittighedsfulde politikere med hjertet det rigtige sted, som vil kæmpe for vores kære børns ret til at blive passet i vore dejlige Gæstehus.