4. juni 2020
Trine Egetved og Jesper Behrensdorff (K)
Trine Egetved og Jesper Behrensdorff (K)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem etager er for højt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem etager er for højt
Debat Gribskov - 30. april 2020 kl. 12:21
Af Trine Egetved og Jesper Behrensdorff (Byrådsmedlemmer for Det Konservative Folkeparti) Lars Nielsen, Michael Boed, Finn Dragheim, Rikke Bahn Kanberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I går indstillede Udvalget for Udvikling, By og Land til Byrådet at lokalplan for området omkring den nye kommunale administrationsbygning i Helsinge sendes i høring. Forslaget åbner mulighed for 5 etager. Helt op til 25 meter højt.

I det Konservative Folkeparti ønsker vi ikke, at der bygges så højt i vores kommune - og slet ikke lige op ad skoven og lige ved siden af et boligkvarter med lavt byggeri.

Vi har arbejdet for at få byggeriet ned i højde. Gerne varieret byggeri i flere højder med maksimum 3 etager.

Den del kunne vi desværre ikke få igennem i udvalget, men det lykkedes trods alt at få indført, at byggeriet skal være i varierende højder. Men desværre med et maksimum på 5 etager (op til 25 meter). Det er vi i Det Konservative Folkeparti ikke tilfredse med.

Forslaget er ikke endeligt vedtaget, men sendes formelt i høring efter kommende Byrådsmøde. Vi glæder os til at se, om borgerne er enige med os i, at byggeri i 5 etager vil være helt forkert for området.

Gribskov Kommune skal være en kommune med højt til himlen og stort udsyn. Vi skal ikke have vores kommune og vores byer plastret til med højt byggeri. Hverken til boliger eller til administration. Høje byggerier kan opføres i store byer - det er uskønt og malplaceret i en kommune som Gribskov, hvor vi har masser af plads.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?