20. januar 2018
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov/Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Fake news« fra Brian Lyck Jørgensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Fake news« fra Brian Lyck Jørgensen
Debat Gribskov - 20. marts 2017 kl. 14:15
Af Bo Jul Nielsen, S
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Kommentar til »Fokus på trafiksikkerhed«, Frederiksborg Amts Avis 18. marts:

I lokalpolitik forventes det af både borgere og politikere, at de valgte formænd for fagudvalgene har overblikket, holder hovedet koldt, træffer fornuftige beslutninger og fortæller sandheden i kritiske situationer.

Ingen borgere ønsker, at der går »Donald Trump« i lokalpolitikken med ubegrundede og løgnagtige angreb/mudderkastning mod politiske modstandere, når man som formand føler sig lidt presset ved ubehagelige situationer.

I den forløbne uge må jeg indrømme, at vi har fået en »Donald Trump« i byrådssalen - nemlig formand for Teknisk Udvalg, Brian Lyck Jørgensen (DF), der åbenbart føler sig meget presset omkring krydset på Kildevejen, hvor der igen skete et alvorligt og tragisk uheld. Så presset, at han mente, det var på sin plads at angribe den tidligere formand for manglende indsats, til trods for, at Brian Lyck selv har siddet i udvalget og stemt for samtlige løsningsforslag, som har været på dagsordenen, uden selv at komme med ændringsforslag eller alternative forslag til en løsning.

Brian Lyck Jørgensen, du er manden, der det næste års tid har ansvaret på dine skuldre vedrørende det tekniske område i Gribskov kommune. Vis dig nu som en værdig repræsentant for området, som tager ansvar og kommer med løsningsforslag i pressede situationer i stedet for at opføre dig som en lokal »Donald Trump,« der kommer med »fake news.«