20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Fokus på udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Fokus på udvikling
Debat Gribskov - 14. november 2017 kl. 12:57
Af Bjarne Pedersen, Byrådskandidat for Venstre, Birkehusvej 12, Gilleleje
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Hvis vi ikke planlægger udvikling, planlægger vi kke-udvikling".

Analyse, vurdering, drøftelse og beslutning er en god kæde for det der skal ske i Gribskov Kommune de næste 4 år (og endnu længere), og jeg håber alle 23 medlemmer kan samles om god tone og samarbejde.

Uanset at velfærdsområderne naturligt får stor plads i debatten, så er det også nødvendigt at overveje, hvordan vi får pengene til det. Her kommer handel, turisme og erhverv ind i billedet. Det er her pengene skabes samtidig med at vi kan glæde os over de mange skattekroner der pendles ind hver dag.

Der drømmes om store og pladskrævende (koncept)butikker og der drømmes om store virksomheder, og vi skal drømme, men er det realistisk eller skal vi satse anderledes?

Jeg tror det sidste. Geografisk ligger vi ikke til placering af større butikker og erhverv, men så meget er der grund til at satse på små og mellemstore butikker og erhvervsvirksomheder og så meget mere er der grund til at satse på alle former for turisme (heste, fiske, cykle, vandring mv).

Det er et strategisk valg som jeg finder klogt, og det kan medvirke til iværksætteri på mange områder hvis vi skaber mulighederne for det.

Debatindlæg af
Bjarne Pedersen,
Byrådskandidat for Venstre

Birkehusvej 12
Gilleleje