14. oktober 2019
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anders Gerner Frost svarer ikke på spørgsmålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Gerner Frost svarer ikke på spørgsmålet
Debat Gribskov - 11. april 2018 kl. 09:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Tak til Anders Gerner Frost for »svar«, for et svar er det jo ikke, da han fuldstændig undlader at svare på min skrivelse, hvor jeg påpeger, at Anders Gerner Frost taler »med to tunger« når han hidtil har hævdet, at han var med til at overlade en bugnende kommunekasse til Kim Valentin.

Dette var jo netop også i følge Anders Gerner Frosts seneste udtalelser ikke korrekt. Der havde man jo netop udskudt udgifter, blandt andet betaling af Nordstjerneskolen, og endda for lånte penge, idet kommunens gæld var øget.

Så det faktiske beløb i kassen var jo væsentligt mindre. Anders Gerner Frost har jo ligeledes i 2017 opfordret til større forbrug, da han mente, at der var for mange penge i kassen. Til alt held fik han ikke sit ønske opfyldt.

I sit »svar« føler Anders Gerner Frost behov for, at nævne mit politiske ståsted, det er der ikke noget hemmeligt i, men i denne sammenhæng fuldstændig ligegyldigt, også da jeg ikke ser det som ros, for disse skrivelser er udtryk for min helt personlige holdning, hvor det er »dobbeltmoralen« jeg anfægter.

Men hvis Anders Gerner Frost på det seneste har tilegnet sig ny viden efter så mange år i kommunens økonomiudvalg og byråd, hilser jeg det da velkommen.

Steen Pedersen
Thorsgårdsvej 2
Græsted