21. juli 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allan Nielsen stiller Venstre i miskredit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Nielsen stiller Venstre i miskredit
Opdateret 07. september 2018 kl. 10:40
Debat Gribskov - 07. september 2018 kl. 10:30
Af Natasha Stenbo Enetoft (V), medlem, udvalget for børn og familie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at Allan Nielsen på egne og Socialdemokratiets vegne forsøger at stille Venstre i miskredit ved at stille spørgsmålstegn ved vores oprigtige ønske om at sætte fokus på ord og talblindhed.

Allan Nielsen skriver i sit indlæg, at vi er hurtige til at opdage ordblindhed, men når vi har elever, der først opdages i 10 klasse - så synes jeg ikke, vi er hurtige nok. Disse elever og familier har gået en hel skoletid med store frustrationer og manglende læring til følge. En læring, som Allan Nielsen selv skriver, de har et retskrav på, men som ikke bliver opfyldt.

Venstres indstilling er udelukkende, at vi skal blive bedre til at opdage de ordblinde langt tidligere. Vi skal bakke massivt op med hjælpemidler og uddannelse af forældre og lærere.

Der er ikke noget spin eller en skjult dagsordnen, for Allan kender mig godt nok til at vide, at jeg siger tingene, som de er.

At ville hjælpe børn og deres familier med læsevanskeligheder er ikke en spareøvelse, men sund fornuft- for det betaler sig både menneskeligt og økonomisk på den lange bane.

Så kære Allan, kom til forhandlingerne med åbent sind og lad venligst være med at skyde os ting i skoene, vi aldrig har påstået.