21. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Vi blev aldrig hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi blev aldrig hørt
Debat Gribskov - 14. maj 2018 kl. 16:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT
Af Lone Nørmark, Hårlands Alle 15, Tisvildeleje

»Byggeriet har givet kontroverser med en nærliggende grundejerforening, som ikke ønskede et byggeri i deres baghave« hedder det i artiklen. Hvem, der udtaler det fremgår ikke. Journalisten: kdd?

Det, det drejer sig om er, at vi er vrede over, at vores bestyrelse ikke er blevet hørt, endsige orienteret. Det er trods alt os, der skal se på det hver dag.

Den industrielle kolos er, mener arkitekten, skulpturel og diskret. Skulpturel ja, men 7,5 m zink er på ingen måde diskret. Personligt synes jeg, at det ligner et isbjerg på afveje. Men jeg medgiver, at det sikkert ville tage sig flot ud i Ørestaden, men ikke langs en Alle, der ud over at føre ned til en 250 år gammel, stråtækt gård ( 200 m fra kolossen) og videre til 50 fortrinsvis træsommerhuse.

At der var noget på færde, opdagede vi sidste forår, da et af vores 60-70 år gamle birketræer langs Alleen blev revet op med rode. Vi nåede heldigvis at forhindre, at endnu et træ led samme skæbne.

Naturligvis skal folk i Lejet ikke fryse om tæerne. Og placeringen af akkumulationsanlægget kunne åbenbart ikke ligge andre steder!(?), men så kunne man i det mindste havde taget hensyn til, at det ligger midt i et sommerhusområde og have beklædt det med sortmalet træ.

Men som sagt, det fik Haarlandsgårdens Grundejerforening aldrig mulighed for at gøre gældende.