24. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Multihallen - en kamparena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multihallen - en kamparena
Debat Furesø - 17. november 2017 kl. 17:38

Tine Hessner
Byrådskandidat (RV)

Søhaven 18, Værløse

At ville gøre alle tilfredse, gør ingen tilfredse. Multihallens store hal og styrkeområde er blevet en kamparena og ikke lykkeligt samvær. Det kalder på politisk handling, når det er gået i hårdknude for brugerne.

Vi må genåbne debatten med foreningerne, FIR og Lokalefordelingsudvalget. Kigge på principper og kapacitet. Mit bud er følgende, i prioriteret rækkefølge: Eksisterende aktiviteter skal have fortrinsret fremfor nye. Børn fremfor voksne. Og helt overordnet må der skeles til om det er den primære sportsgren, man har brug for at dyrke - eller komplementær ift. den sportsgren, man primært udøver.

Multihallen ved Søndersøhallen har været længe undervejs. Allerede inden kommunesammenlægningen for 10 år siden havde Værløse Gymnastik tegnet og fundet den første halve mio. kr. til en lille springhal til sikker indøvelse af svære spring. Et tvungent anlægsstop gjorde, at man måtte vente. Hallen blev senere klogt gentænkt med flere formål og kunne åbnes for flere brugere. Og placeringen genovervejet. Med en naturlig forventning fra gymnastikken om benyttelse for de mange børn og unge og mulighed for at tage ind fra ventelister. Men også en ligeså naturlig forventning fra andre idrætsgrene f.eks. allerede beliggende Værløse Basket som er i rivende udvikling, og har haft Søndersøhallen som hjemsted længe. Lige nu er der for mange brugere om for lidt kapacitet - at forsøge at gøre alle tilfredse før nemlig ingen tilfredse.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?