25. september 2020
Carsten Svensson
Carsten Svensson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor stejler borgmesteren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor stejler borgmesteren?
Debat Furesø - 22. november 2019 kl. 11:33
Af Carsten Svensson Byrådsmedlem (DF)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DF i Furesø, stiller sig dybt undrende til hele Farumgårdsagen.

Der ligger et forslag, som tjener alle parter. Det er lavet i samarbejde med en af de socialdemokratiske koryfæer i det lokale socialdemokrati. Folk får adgang til at komme ind og igennem haven. Alligevel stiller borgmesteren sig stejlt imod. Hvordan får de lige den grimasse til at passe i socialdemokratiet??

I DF kredse er der da mange retssikkerhedsmæssige panderynker. Specielt hvis vi så kigger lidt på økonomi. Forvaltningen har gennem årene, brugt utallige timer og dermed masser af skattekroner på denne sag. Hvorfor smider borgmesteren så mange penge, relativt unødvendigt, på dette , i stedet for at ansætte 4-5 ekstra børnehavepædagoger??

Politi og domstole har brugt masser af penge og tid på denne sag, relativt unødvendigt, mon ikke de penge bedre kunne bruges på at fange og dømme nogle håndfulde indbrudstyve??

Borgmesteren har brugt masser af tid selv på dette, relativt unødvendigt, måske han skulle have brugt denne ekstra tid, på at få styr på, den relativt unødvendige, afbrænding af plastik på vestforbrændingen hvor han jo også svinger taktstokken.

I DF vækker det undren, at en borgmester bruger en forvaltning til at få ret, selv om man ikke har ret, afgørelsen i domstolene var soleklar. Nåja, han tager da bare lidt flere midler fra skoler og daginstitutioner, så vi kan betale advokater, jurister, domstolssalærer, fredningsnævn osv. osv.

Det virker som om at den enkelte borger skal trynes, rig som fattig, handikappet eller ej, koste hvad det vil. Betænkelig forvaltning af Furesø kommune!

Måske kommunen skulle have en DF-borgmester?

Så var denne situation i hvert fald lukket for længst.

Har debatten om sexisme taget overhånd?