18. oktober 2021
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi skal have fuglesang tilbage til Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi skal have fuglesang tilbage til Furesø
Opdateret 24. juni 2021 kl. 13:28
Debat Furesø - 24. juni 2021 kl. 13:12

Af Martin Lidegaard (R) næstformand, Radikale Venstre Anders Medum Groth (R), byrådskandidat, Furesø Kommune Tine Hessner (R), byrådsmedlem Furesø Kommune

Debat Alt for længe har fuglens sang ikke været til at høre over trafikken fra Hillerødmotorvejen og især fra Fiskebækbroen. Furesø har ingen ro, og det forstyrrer dagligt de mennesker, som bor her. Det kan ikke være rigtigt, at der efter flere års dialog, opråb og byrådspolitisk kamp, ikke er blevet opsat en eneste støjdæmper ved Fiskebækbroen. Tværtimod! Nu lægger infrastrukturforhandlingerne op til en udvidelse af Hillerødmotorvejen, uden samtidig at sikre mindre støj.

Det er vi i Radikale Venstre meget uforstående overfor. Vi mener, at borgerne har brug for mindre støj. Derfor kæmper vi for at frigive støjmidler samtidig med, at udvidelsen til Hillerød startes op. For denne udvidelse vil alene betyde 20 til 30.000 flere biler om dagen gennem Furesø. Vel at mærke i et område, som allerede er støjbelastet.

Borgerne i Furesø trænger til ro - ikke mere støj! Støjdæmpende tiltag bør ske, imens der bygges, og ikke langt tid efter at endnu flere biler er begyndt suse forbi på vejene.

Rejser du til udlandet i år?