13. maj 2021
Henrik Kenneth Lyngberg  og Tine Hessner. Privatfoto
Henrik Kenneth Lyngberg og Tine Hessner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Trivselspenge til Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Trivselspenge til Furesø
Debat Furesø - 16. april 2021 kl. 09:50
Af Henrik Lyngberg, byrådskandidat (R) og Tine Hessner, byrådsmedlem (R)

debat Sammen med landets øvrige kommuner har Furesø fået midler fra Folketinget til at lave særlige trivselsindsatser frem mod sommerferien for børn og unge. Ca. 707.000 kr. til skolerne, 105.000 til FFO og ca. 309.000 til PPR-indsatser. Pengene skal bruges senest 31. juli. I Radikale Venstre ser vi her en god mulighed for, at man kan bruge nogle midler til to-lærerordninger, som kan give mere fokus og nærvær til den enkelte elev. Vi håber også, at der kan laves særlige indsatser der styrker og hjælper 9. klasses eleverne med eksamensforberedelse og håndtering af eksamenssituationer.

Det er dog vigtigt for os at de konkrete beslutninger tages ude på skolerne. Det er lokalt på de enkelte skoler at man kender udfordringerne og behovet for indsatser, ovenpå et ganske særligt skoleår. Der er er ingen tvivl om, at børn og unge har været ramt på trivslen under corona. Vi havde nok håbet på flere midler, men lidt har også ret, og det er vigtigt at sætte ind med det vi får - og gøre en forskel!

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?