4. december 2020
Tine Hessner. PR-foto
Tine Hessner. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Svar på 'Satellitplaner strider mod Furesøs klimahensigter'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Svar på 'Satellitplaner strider mod Furesøs klimahensigter'
Debat Furesø - 19. oktober 2020 kl. 07:05

Af Tine Hessner, byrådsmedlem og formand for Udvalget for kultur, fritid og idræt (R)

debat Kære Ole, tak for dit indlæg og opmærksomheden på klimapåvirkning ved pendling (læserbrev i Furesø Avis 7.10.20, red.. Jeg er helt helt enig med dig. Vi skal nemlig fortsat have foreningslokaler af god kvalitet i både "nord og syd" i kommunen. Der skal være varierende størrelser der kan opfylde mange behov, tilgængelighed ift handicap skal være sikret (elevatorer, teleslynge, parkering mm) og stationsnærhed er et plus for borgere i alle aldre.

Det er vigtigt at fastslå, at det aldrig er besluttet at alle foreninger skal" tvangsforflyttes" til Farum. Det giver jo ingen mening. Det er et rygte der med rette er opstået, men som også skal slås ned, da ingen af KFI-udvalgets medlemmer bærer den holdning. Derimod bærer vi den holdning, at vi i 2021 må tage fat om en dialog med både unge og foreninger omkring, hvordan vi understøtter fællesskaberne bedre.

Og vi har sat penge af til at kunne lave skitser i samarbejde. Galaksen kan være et muligt omdrejningspunkt, da andre lokaler frigøres (feks. Egnsteatrets) og der kan bygges ud. Placeringen er fantastisk. Og satellittens brugere inviteres konstruktivt i den dialog - det er klart. Og hvad angår CO2-påvirkning, så vil Radikale Venstre i lighed med tidligere altid argumentere for CO2 neutralt byggeri i fald der udvides.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?