27. januar 2021
Privatfoto: Benny Normind
Privatfoto: Benny Normind
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stor ballade i det ellers idylliske Elmely, Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stor ballade i det ellers idylliske Elmely, Farum
Debat Furesø - 23. november 2020 kl. 07:01
Af Benny Normind, Elmely 3, Farum

debat Siden 1994 har beboerne i Elmely haft sin egen vicevært og endda en medhjælper. Hundredevis af beboere har nydt godt af den gode service. Der har altid været en hjælpende hånd, når der har været problemer med elevatorer, automatiske døre, vaskemaskiner, varmeforsyning mm.

Grundejerforeningens bestyrelse har nu uden mandat fra beboerne valgt at afskedige viceværten, der til alles store tilfredstillelse har passet sit job på aller bedste vis i 18 år.

I stedet har man valgt at ansætte et firma til at løse opgaverne.

Beboerne er ikke blevet spurgt. Jeg har i sommer protesteret og bedt om, at der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling. Det er blevet afvist.

Beboerne er rasende og frygter for, at alle de daglige ad hoc opgaver - udover affaldstømning og vedligehold af fællesarealet - vil enten blive forsinket eller forblive uløst i fremtiden.

Der er nu ordinær generalforsamling i januar, og jeg har indsendt et forslag til dagsordenen om en diskussion og afstemning vedrørende bestyrelsens handlemåde.

Dette er blevet afvist!
Jeg er henvist til at tage emnet op under eventuelt og dermed efter regnskab og budget samt valg af bestyrelsesmedlemmer.

Jeg og mange øvrige beboere frygter serviceforringelser og stigende omkostninger.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?