17. september 2021
Sådan ser den ud i dag. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser den ud i dag. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Skulpturmarken/parken et trist skue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Skulpturmarken/parken et trist skue
Debat Furesø - 31. juli 2021 kl. 05:18
Af Leila Madsen Farum Hovedgade 43B, 1.C 3520 Farum

Som beboer i Fredtofteparken er det en trist udsigt til Skulpturparken, vi har haft denne sommer. Man har fra kommunens side valgt ikke at klippe græsset af hensyn til biodiversiteten. En fin tanke, som kommer os alle tilgode. Men kunne man ikke have tilrettelagt det lidt bedre. Det ville have været et smukt syn, hvis man havde arrangeret nogle store områder med vilde blomster i stil med, hvad man har gjort i Krogvadparken. Jeg ved ikke, hvor mange bier og sommerfugle der kommer i det høje græs.

arrow Læs også: DEBAT: Misforstået overdrivelse eller hvad?

Det mest triste, der er sket i den anledning, er nok, at her kommer stort set ingen mennesker. Hvor parken daglig fyldtes med folk, hundeluftere, børnefamilier, skoleklasser, vuggestue- og børnehavebørn, er der efterhånden kun hundeluftere og cyklister, der benytter parken. Man har nu slået et firkantet areal midt i parken, det er måske tiltænkt de udeblevne?

Og jo, der kommer da også dyr nede fra skoven, der græsser i parken i de sene aften- og tidlige morgentimer. Hvor der er dyr, er der flåter, et paradis for dem med det høje græs.

Jeg håber meget, at kommunen fremover vil overveje, hvordan man kommer biodiversiteten tilgode samtidig med, at parken kan være indbydende for befolkningen, der må da være en grund til, at man har ofret de flotte skulpturer, og dermed har gjort parken til et smukt kulturelt samlingssted.

Synes du, at kommunen er der for dig?