25. juni 2021
Vi sætter vores lid til, at vælgerne kan fornemme arbejdet uden for rampelyset, skriver det radikale byrådsmedlem Tine Hessner i et debatindlæg. Pressefoto
Vi sætter vores lid til, at vælgerne kan fornemme arbejdet uden for rampelyset, skriver det radikale byrådsmedlem Tine Hessner i et debatindlæg. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Når man samarbejder - hvem skal så have æren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Når man samarbejder - hvem skal så have æren?
Debat Furesø - 31. marts 2021 kl. 13:41

Tine Hessner, byrådsmedlem (R)

debat Valgkampen er i gang. Måske ikke for borgerne - men i høj grad for de politiske kandidater frem mod kommunalvalget 16. november i år.

Facebookgrupper overstrømmes. Hvem råber højest og først - hvem tager "æren" for gode politiske resultater i Furesø? ...og hvem arbejder for de kommende?

I det politiske værksted i Radikale Venstre arbejder vi benhårdt. Det sker ikke altid i rampelyset, men det virker.

Det gør andre partier selvfølgelig også. Det er ikke uvant tage en telefonsnak med en byrådskollega, fra C, V, LA, Ø og S eller med forvaltningen, drøfte en sag og få ting til at ske på baggrund af en borgerdialog - for eksempel skal Farum Lilleskole sikres plads? Ja. Skal der tilføres badestiger ved Furesøen? Skal bibliotekerne åbnes? Skal vi snart have det friplejehjem? Bare som eksempler.

Aktuelt er støj (mindre støj altså!) en dagsorden, som vi samarbejder om.

I Radikale er vi gode bag linjerne, vi har lavet borgerforslag i oktober i samarbejde med andre partier og kommuner med nu knap 4.000 underskrifter. Vi har haft møde med vores infrastrukturordfører Rasmus Helveg (MF), som kender Fiskebækken fra barnsben, og Martin Lidegaard (MF) er også på vej hertil.

Vi har fået skubbet til de lokale socialdemokrater, og vi har emnet på dagsordenen på vores allerhøjeste sted - Radikale Venstres Hovedbestyrelsesmøde 20. marts foranlediget af undertegnede.

Indflydelse i forhold til støj kræver lokalt samarbejde, men i allerhøjeste grad aktive forbindelser til borgen i forhold til de kommende infrastrukturforhandlinger. Så når vi samarbejder lokalt - hvem skal så "have æren"?

Vi sætter vores lid til, at vælgerne kan fornemme arbejdet uden for rampelyset. Vi sætter nemlig resultaterne højest i Radikale Venstre.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?