4. juli 2020
Lene Bang (S)
Lene Bang (S)
Foto: Ebbe Forup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Masser af borgerinddragelse - og heldigvis mange meninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Masser af borgerinddragelse - og heldigvis mange meninger
Debat Furesø - 29. april 2020 kl. 18:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Lene Bang (S), næstformand i udvalget for Byudvikling og Bolig

Flere hundrede borgere har deltager løbende i borgermøder, høringer, foretræde for udvalg, 17,4 udvalg, møder med forvaltningen mm.

Og vi er rigtig glade for den meget store interesse der er i forhold til alle de borgerinddragende initiativer vi gennemfører.

Der er heldigvis mange forskellige meninger og ønsker blandt vores borgere. Og ikke alle kan få deres ønsker opfyldt. Men alle skal høres, og det er også sket i de aktiviteter, du har kommenteret:

Frodes Plads Korf/Rema
Vi så med glæde de mange borgere (godt 200 på tre møder) der deltog i borgermøder om Rema/Korf projektet på Hovedgaden.

Fra møderne tog vi med os, at langt, langt de fleste var begejstrede, og glædede sig til de nye tiltag ved Frodes Plads.

Vi tog den kritik der var af arkitekturen fra foreninger mm. alvorligt, og involverede vores arkitekturråd (4 forskellige arkitekter) hvilket betød store ændringer i Korf byggeriet.

Kulturøen på Frederiksborgvej
Også her har der været borgermøde og høringsfase.

Igen har gode input fra borgere og foreninger og arkitekturrådet betydet, at arkitekturen er ændret markant i forhold til det oprindelige på den store del af byggeriet. Og der er yderligere inviteret til borgermøde 6.maj. Lokalplan

en er sendt i høring, og vi glæder os til at læse høringssvarene.

Farum Hovedgade
Der er stor glæde blandt borgere og de butiksdrivende over, at Farum Hovedgade er blevet renoveret og meget mere sikker.

Cykelparken for de mindste ved Krogvad Park er en del af Farum Hovedgade projektet, hvor vi har modtaget penge udefra til at etablere aktiviteten for de små. Alle interesserede borgere blev inviteret til en snak om fornyelse af parken.

Og at træer desværre måtte lade livet langs Hovedgaden, skyldtes at de ikke kunne overleve renoveringen, med de bredere og sikre cykelstier igennem hele Hovedgaden.

Flere plejehjemsboliger på Lillevang

Vi er glade for, at det store behov for flere plejehjemsboliger i Furesø nu bliver tilgodeset med udbygning og opdatering af Lillevang.

Forudsætningen for gennemførelse af udvidelsen var, at vi anvendte et areal i Landzone til p-pladser.

Seniorbofællesskabet Midgård
En gruppe borgere har i snart 8 år arbejdet for at realisere drømmen om et seniorbofællesskab. Det er nu på vej og vil give masser af kvalitet på Paltjholmvej mellem Bytorvet og Farum Midtpunkt

Kære Ulla, jeg vil gerne sige dig tak for din store interesse for vores kommune. Vi kan ikke være enige om alt, men input fra dig og andre er i høj grad med til at påvirke de beslutninger, vi tager i Byrådet.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?