18. oktober 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Jonstrup Skole skal udvides til 5. klasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Jonstrup Skole skal udvides til 5. klasse
Debat Furesø - 20. august 2021 kl. 00:10
Af kandidatgruppen for Furesø Radikale Venstre

debat Generelt i Furesø har vi gode attraktive kommunale skoler, hvor forældre af samme grund vælger det kommunale tilbud. Herunder Lille Værløse Skole som har succes med at skabe gode rammer for alle børn - også børnene fra Jonstrup. Men afstand betyder noget, og en skolevej på op til 7,5 km er en lang vej for en lille pode, der skal i 3. klasse. De senere år er Jonstrup-området blevet udbygget og befolkningstallet er stærkt stigende. Specielt er mange unge familier flyttet til området. Det betyder også, at der er langt flere potentielle børn til Jonstrup Skole. For alle disse børn skal vi have et attraktivt kommunalt skolevalg i Jonstrup, så et eventuelt valg af private alternativer bliver et tilvalg for den enkelte familie. Det skal ikke være et fravalg af folkeskolen.

En udbygning af Jonstrup Skole til 5. klasse vil ifølge Jonstrup-forældrene gøre, at det kommunale tilbud vil være attraktivt. For egentlig synes de, at Lille Værløse Skole er en rigtig god skole med en god ledelse. Men som skrevet tidligere - afstand betyder noget. Og det betyder noget for os, at alle vores borgere har et nært og godt skoletilbud.

For det Radikale Venstre bliver det derfor et kardinalpunkt, at der findes en løsning som skal være god og langtidsholdbar, men som også tager hensyn til de begrænsede anlægsmidler kommunen råder over. Løsningen skal indeholde en tidsplan og en køreplan for udvidelsen op til 5. klasse over de kommende år.

Stem for en stærk stemme i den politiske midte.

Rejser du til udlandet i år?