25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Integrationsprisen er Furesøs skamstøtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Integrationsprisen er Furesøs skamstøtte
Debat Furesø - 07. september 2021 kl. 12:39

Af Søren Højbjerg, spidskandidat for Nye Borgerlige i Furesø

debat Den 4. september blev arrangementet Farverige Furesø afholdt. Der var, blandt andet, kinesisk dans og græsk musik, hvilket er fint nok. Men der var også noget andet. Der var uddeling af en kommunal integrationspris. Integrationsprisen er en fejring af integrationsindsats. Bag integrationsprisens glitter, skjuler der sig en mørk sandhed. Denne mørke sandhed fortjener at blive markeret, og ikke gemt bag politisk korrekthed.

Det har Nye Borgerlige i Furesø en markering af. Det der trænger til at blive markeret, er hvilke omkostninger ikke-vestlig indvandring har påført Danmark.

Ikke vestlige-udlændinge og efterkommere koster Danmark 33 milliarder kroner årligt. Det har finansministeriet beregnet. Det er ødelæggende for Danmarks velfærd, og går ud over danskere der fortjener en bedre velfærd. Ikke-vestlige og efterkommere fra MENAPT landene har 3 gange så høj strafretlig kriminalitet som etniske danskere og vestlige.

Der er et stort antal ghettoer hvor ikke-vestlige og efterkommere har dannet parallelsamfund, med retsløshed til følge. De ikke-vestlige og deres efterkommere har en markant lavere beskæftigelse end etniske danskere og vestlige udlændinge. I Furesø er der et økonomisk efterslæb, fordi ikke-vestlige og efterkommere har en lavere beskæftigelse. Det betyder et tab på 28 millioner kroner årligt.

Det er den horrible, mørke sandhed der skjuler sig bag integrationsprisen. Denne sandhed skal ikke forties i festivitas. Den danske udlændingepolitik i de sidste 38 år har været en katastrofe for Danmark. I 38 år har Danmark betalt for prisen ved ikke-vestlige og efterkommere. Vi har betalt for erfaringerne med blod, sved og tårer. Det er på høje tid vi tager ved lære af erfaringerne.

I Nye Borgerlige har vi taget ved lære. Det har mundet ud i Nye Borgerliges 3 ufravigelige krav til at støtte en borgerlig regering. Det er følgende 3 krav:

Der skal indføres et totalt asylstop

Udlændinge skal forsørge sig selv.

Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom

Disse 3 krav hører hjemme i Folketinget. De kommer ikke til at blive fremført i byrådet. Til gengæld vil Nye Borgerlige lokalt stræbe efter at få afskaffet Furesøs integrationspris. Den er en skamstøtte over 38 års forfejlet udlændingepolitik. Den bør afskaffes snarest.

Stemmer du til kommunalvalget i år?