20. oktober 2020
Viceborgmester Lars Carstensen (K)
Viceborgmester Lars Carstensen (K)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: En endnu bedre aftale for Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: En endnu bedre aftale for Furesø
Debat Furesø - 25. september 2020 kl. 07:11
Af viceborgmester Lars Carstensen (K)

Det er med stor begejstring jeg genlæser den reviderede budgetaftale. Jeg er specielt glad for, at vi er lykkedes med at finde råderum til at fjerne besparelserne på klippekortordningen, sætte flere midler af til ældreplejen og fjerne besparelsen på Skovhuset.

Med denne aftale er det lykkedes os at holde skatten i ro, investere i en positiv udvikling af kommunen og fortsætte den ansvarlige økonomiske kurs. Alle tre ting er helt afgørende for Det konservative Folkeparti og med til at tegne fremtiden for Furesø.

Jeg synes at det er svært at finde noget at være rigtig utilfreds med i budgetaftalen. Det skal nok lykkes for nogle at finde noget som de mener er for lidt, for meget eller bare forkert. Sådan har vi heldigvis lov til at se forskelligt på tingene.

Ud over de nævnte ting er jeg særlig glad for disse dele af budgetaftalen: Vurderingen af den samlede skolekapacitet, styrkelsen af indskolingen i Jonstrup, Furesømodellen for fjernundervisning, tilskudsaftalen med Kometen, overdækningen af Hillerødmotorvejen, midlerne til grøn omstilling, opfølgningen på lokalplaner, flagningen på flagdage, forebyggelsen af overløb, fremmelsen af iværksætteri samt mere åbenhed ved livestreaming af byrådsmøder og mere digital borgerinddragelse. Og jeg kan sagtens finde flere gode ting at glæde mig over.

Alt i alt er det et budget med solide borgerlige aftryk, som vi i Det Konservative Folkeparti er glade for at have sat. Jeg vil gerne sige tak til A og B for et konstruktivt samarbejde omkring budgettet.

Vi konservative samarbejder og opnår resultater.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?