22. juni 2021
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Der mangler en opfølgning om FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Der mangler en opfølgning om FC Nordsjælland
Debat Furesø - 03. juni 2021 kl. 13:00
Af Poul Christoffersen, Gammelgårdsvej 45b, Farum

Den 5. maj bragte Furesø Avis over 3 sider en omtale af FC Nordsjælland.

Som mangeårig borger i Farum, og ligeså mangeårigt medlem og aktiv i Farum Boldklub læste jeg artiklen med stor interesse.

Samme artikel var i samme gengivelse bragt i Erhverv Nordsjælland den 8. april, altså hele 4 uger senere.

Den store tidsforskel havde så absolut muliggjort en opdatering eller tilføjelse til artiklen, evt. i en anden artikel, ved at rette nogle spørgsmål til FCN, på baggrund af artiklens indhold.

Artiklen er på mange måder interessant læsning, og en ny stil efter at FCN har erstattet Søren Kristensen med direktør Trine Hesselund Hopp Møller (THPM) som kommunikationsansvarlig.

I artiklen udtaler THPM at FCN må tage et større samfundsansvar i bl.a. lokalsamfundet. Men ingen steder er at læse hvordan dette skal virkeliggøres.

Jeg vil her prøve at rette disse spørgsmål til FCN og håber Furesø Avis redaktion evt. vil følge det op.

Hvori består at FCN vil tage at større samfundsansvar lokalt ?

Hvor er tankerne om at bygge et "hus" til fansene som samtidig kunne blive et tiltrængt klubhus for Farum Boldklub ?

Hvordan skabes en større sammenhængskraft mellem FCN og Farum Boldklub, hvor spillere fra begge dele mødes udenfor fodboldbanerne ?

Hvorfor er det så nødvendigt at have store parkeringsarealer tæt på Farum Park, når andre klubber som FCK kan klare sig uden. Hvad med at løse problemet med shuttelbusser/tivolitog fra lidt fjernere p-pladser ?

Har man ændret synspunkt vedr. at flytte akademiet til Hillerød ? Hvor nyheder om dette åbenbart skal læses i Frederiksborg Amtsavis' lokalsider om Hillerød.

Og hvis det fastholdes at ville flytte til Hillerød, vil det så ikke frigøre en masse plads i Farum til Farum Boldklubs behov. Og derved spare Furesø Kommune for anlæg af yderligere baner og faciliteter ?

Tror FCN at de ved at bygge at stort stadion i Hillerød kan frigøre sig fra Farum Boldklubs licens der betyder at FCNs hjemmekampe skal spilles i Farum ?

Der vil helt sikkert kunne rejses mange flere spørgsmål til FCN, og man må kunne forvente at den lokale presse vil være stedet dette sker.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?