20. januar 2021
Byrådet ønsker god jul til medarbejderne. Arkivfoto: jbt
Byrådet ønsker god jul til medarbejderne. Arkivfoto: jbt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Byrådets julehilsen til kommunens medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Byrådets julehilsen til kommunens medarbejdere
Debat Furesø - 24. december 2020 kl. 18:55
Af borgmester Ole Bondo Christensen (S) på vegne af byrådet

Kære medarbejdere.
Sikke et år! Siden marts har jeres arbejdsliv været komplet forandret. Til trods for bekymringer om den nye virus, nedlukninger, genåbninger, afskærmninger og en masse andre benspænd, har I alle sammen sat jer ud over jer selv, vist samfundssind og taget jer af vores borgere og vores kommune.

På ældre- og handicapområdet har I på imponerende vis kæmpet for at holde coronaen væk og skabt en god hverdag for vores mest sårbare i kommunen. I skoler, fritidstilbud, daginstitutioner og Familiehuset har I mødt Furesøs børn og unge med nærvær og svar på svære spørgsmål. Samtidig har I undervist både online og i opdelte klasser ikke bare i dansk og matematik, men også i korrekt håndvask, afstand og sprit. Driftsgården og udekørende medarbejdere har passet på vores stier, veje, bygninger og grønne arealer. Jer, der arbejder i vores kulturhuse og idrætsfaciliteter har skullet lukke ned og op og ned igen, og mange af jer har også haft overskud til at være en del af "flyverkorpset", der hjalp til med den store genåbning af vores institutioner. Jobcentret har skullet tage imod flere ledige på grund af corona. Mange af I administrative medarbejdere i Jobcentret, Familiehuset, Borgerservice og på Rådhuset har været sendt hjem og mistet en del af jeres faglige fællesskaber og tætte sparring med kolleger. Og hyggesnakken ved kaffeautomaten er blevet til onlinemøder uden duften af kaffe.

I har alle ydet en kæmpe arbejdsindsats, udvist stort mod og stor fleksibilitet. I har hjulpet hinanden med at være der for borgerne.

Fra byrådets side vil vi gerne sige tusind tak til hver enkelt af jer for den store indsats, I har ydet. I skal vide, at vi er stolte af at være byrødder i en kommune med medarbejdere som jer.

Året har krævet noget ganske særligt. Og det særlige kommer fra jer. For at markere det, har vi besluttet at afsætte 900.000 kr. til en særlig påskønnelse til medarbejderne. Vi har bedt direktionen om i samarbejde med HovedMED at finde den rigtige måde at anvende midlerne på, så vi kan støtte fællesskabet på arbejdspladserne gerne gennem aktiviteter og oplevelser lokalt i Furesø.

Med dette ønsker vi at anerkende det arbejde, alle medarbejdere har udført i disse vanskelige coronatider.

Vi ønsker jer en tiltrængt og velfortjent juleferie. Og til jer, der arbejder i juledagene, vil vi sige: Tak fordi, I passer på vores sårbare borgere og kommune hen over denne traditionsrige tid.

Glædelig jul - og godt nytår.
På hele byrådets vegne.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?