1. juni 2020
Kong Volmersvej. Arkivfoto
Kong Volmersvej. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Sådan bliver man klemt i systemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Sådan bliver man klemt i systemet
Debat Furesø Avis - 27. marts 2020 kl. 18:13
Af Lise Ravn og Ebbe Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man følger debat og indlæg om Kong Volmers Vej i Farum, må man som almindelig borger tage sig til hovedet over byrådets seneste og endelige beslutning. Furesø Byråd, med den socialdemokratiske borgmester, gennemtrumfer renovering af asfaltvejen, på trods af div. kompetente foreningers vægtige argumenter fra Naturfredningsforeningen, Lokalhistorisk forening, Furesø by og land og Miljørådet. De har alle tilrådet ændring til en grusvej, som værende den bedste og billigste, og ikke mindst miljømæssigste fornuftige. Hvorfor overhører Furesø Byråd disse kompetente instanser?

Som nævnt i aviserne, bliver konsekvensen for den enlige pensionist, at hun skal finde ca. 100.000kr. for at kunne betale sin del til det, af kommunen fastsatte beløb, til vejen. Dette på trods af, at det er en offentlig vej med rigtig mange mennesker, der benytter vejen, både til fods, men også i bil.

Man græmmes over sådanne kommunale beslutninger og føler med den lille borger som bliver kørt over af sin kommune og ender i en økonomisk katastrofal situation. Den enlige pensionist, Ulla Hess, kan blive nødt til at flytte ud af sit hus som følge af denne beslutning. Er det et udtryk for socialdemokratisk politik og værdier? Er det ikke "den lille mand" som socialdemokratiet står på mål for?

Det er svært at slås med en kommune - Man kan ikke undgå at føle en afmægtighed på den ramte borgers vegne, fordi hun rammes så hårdt med denne fornuftsstridige og urimelige afgørelse.

Det kan nemt optages som en "vi alene vide kultur".

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?