28. maj 2020
Foto: Jens Berg Thomsen
Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Har politikerne igen mistet realitetssansen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Har politikerne igen mistet realitetssansen?
Debat Furesø Avis - 18. maj 2020 kl. 10:12
Af Jesper Udby, Vibevangen 10, 3520 Farum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DEBAT Farum Park blev bygget i 1999 af en egenrådig Borgmester uden jordforbindelse og en handlingslammet kommunalbestyrelse. Hvad der startede som en lille udvidelse med en tribune til 3.000 tilskuere endte pludseligt som et stort stadion med plads til 10.000.

Helt uden smålig hensyntagen til naboer, miljø- og trafikforhold. Den daværende borgmester var rundt til naboerne i fast ejendom (...) med skatteyderbetalt rødvin for at gyde olie på vandene. Eller rødvin i såret?

Superligaklubben som benytter faciliteterne skal have mere. Det siges at DBU kræver en dome. Og det siges at det nok ikke stopper der. Og man skal have flere kunstige boldbaner og parkeringspladser. For at tækkes denne ene aktør vil man inddrage fredede rekreative områder som borgerne i Farum Vest har glæde af.

Det virker som om vores politikere igen har mistet realitetssansen, når man i 2020, med truende klima- og miljø katastrofer i ramme alvor kan foreslå etablering af parkeringspladser og spredning af tonsvis gummigranulat i grønne områder. Og for at vende tilbage til DBUs krav - hvad bliver det næste?

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?