23. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikmarch for motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikmarch for motorvej
Debat Frederikssund - 15. oktober 2018 kl. 14:31
Af Michael Tøgersen, Amsterdamhusene 58, Frederikssund, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der afholdes upolitisk TRAFIKMARCH for »Frederikssundsmotorvejen på finansloven NU« torsdag den 15. november klokken 15 fra Frederikssund med S-toget via Nørreport og Købmagergade mod Christiansborg, hvor transportordfører Kim Christiansen og Pia Adelsteen tager imod os.

Formålet er at få Folketinget til at sætte fremdrift på planerne om motorvejen fra Smørum/Måløv til Frederikssund. Derfor skal den på finansloven NU.

Det koster enorme summer for det danske samfund i manglende produktivitet, manglende vilje til mobilitet samt i det hele taget reduktion i livskvalitet, og vi kan forvente øget køtid med udbygningen af Vinge samt den nye motortrafiksvejbro fra Hornsherred, så processen skal accelereres, for der går mange år fra beslutning til færdigt byggeri, og nu begynder både Hillerød samt jyderne igen, igen at kræve.

Vi magter ikke at høre mere om kongruenskrav og andre virkelig dårlige undskyldninger, for dette handler om yderst beskedne beløb her og nu.

Toget går den 15.11 klokken 15.10, og under vejs samler vi deltagere op på Ølstykke (15.15), Egedal (15.18), Stenløse (15.20), Veksø (15.23), Kildedal (15.25), Måløv (15.28) og Ballerup (15.31) og ankommer til Nørreport klokken 16.02, hvor vi fortsætter ad Købmagergade til Christiansborg Slotsplads.

Som medlem af foreningen »FrederikssundsmotorvejNU« håber jeg, at denne forening vil overtage arrangementet, men de kan først holde møde/beslutte i uge 43, og ellers skal den nok blive gennemført alligevel, så af hensyn til de igangværende finanslovsforhandlinger denne tidlige opstart.